Tarieven en voorwaarden

In het onderstaande overzicht vindt u tarieven voor consulten.

Consulten

Het eerste consult duurt ongeveer een uur.
Vervolgbehandelingen vinden meestal in tijdsafstanden van 4 weken plaats en duren doorgaans een half uur.
Het aantal behandelingen is afhankelijk van het ziektebeeld en de klachten.
De kosten van supplementen, kruiden, middelen, etc. zijn niet inbegrepen.

Prijzen consulten

Type consult Prijs
Eerste consult / Intakegesprek (ca 2 uur): Euro 120,-
Kort intakegesprek / Vervolgconsult (½-1 uur): Euro   70,-
Klein consult (¼-½ uur): Euro   45,-
Telefonisch consult: Euro   20,-

Betaling

De consulten, metingen en overige benodigde middelen worden bij voorkeur contant betaald. (Betalen middels overschrijving is ook mogelijk.)

Contact

Voor het stellen van vragen of het maken van afspraken kunt u contact opnemen. Als er niet wordt opgenomen, kunt u een boodschap inspreken op de voicemailbox, u wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld. U kunt e-mailen naar info@orthosanitas.nl

Vergoedingen

Bert Depré is aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG/MBOG, die door vele ziektekostenverzekeringen wordt erkend. Afhankelijk van de polis wordt het consult vergoed. Veelal worden supplementen voorgeschreven, deze worden slechts door weinige verzekeraars vergoed. Voor de totale jaarlijkse hoogte van uw vergoeding raden wij u aan contact op te nemen met uw verzekeraar.

Voor meer informatie over vergoedingen kunt U ook volgende link raadplegen: http://www.mbog.nl/actueel/mbog-overzicht-zorgverzekeraars-vergoedingen-2013

Het verloop van een consult

Bij een 0,5-1 uur durend (vervolg)consult krijgt u direct een (nieuw) advies//behandelvoorstel mee naar huis, tenzij anders overeengekomen tijdens het consult.

Het spreekt vanzelf dat een goede voorlichting en een gezonde wil vereisten zijn voor een optimaal therapieresultaat (uiteraard binnen hetgeen redelijkerwijs mogelijk is).

Aanwezigheid / Verhindering

Consulten vinden op de afgesproken tijd plaats. Wacht- en uitlooptijden worden tot een minimum beperkt, zodat voor ieder zijn/haar tijd wordt ingeruimd.

Bij annuleringen binnen 24 uur (ook in het weekend), worden de kosten voor 50% in rekening gebracht.